Er dere en organisasjon eller et fellesskap med mange medlemmer og vil ha finansiert driften gjennom salg av eksempelvis profileringsprodukter som t-skjorter med trykk, kopper, klistremerker, jakker o.l.? Men har ikke ressurser til å sette opp og drifte en nettbutikk og sende ut varer, så kan vi hjelpe dere. Vi tar jobben og kostnaden ved oppsett og programmering av nettbutikken.

Har dere andre produkter er det også mulig å gjennomføre etter avtale. Profileringsprodukter er ofte foretrukket som basis da det er produkter medlemmer i grupper eller interesseorganisasjoner vil godta at man selger til inntekt for driften.

Sammen bestemmer vi hvilke produkter dere vil selge og lager grafikk og tekst som skal være på profileringsproduktene. Deretter bestemmer vi hvilket domene dere vil ha nettbutikken på. Det enkleste er at man velger et underdomene av venturo, <navn>.venturo.no. Så setter vi opp nettbutikken med deres logo og profil hvis dere ønsker det. Nettbutikken kan også fremstå som en nettbutikk av og fra Venturo om det er å foretrekke.

Vi inngår avtale som definerer hvor stor andel av salget som skal overføres til dere hver 14. dag. Det er mange fordeler ved å ha en egen dedikert nettbutikk fremfor å være en del av en større løsning som selger mange varer i tillegg til deres produkter. Ikke minst kan man linke til og markedsføre nettbutikken og være sikret at alt som selges går til egen organisasjon. Kontakt oss for en demo.